Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Skoleleder til Hornslet Skole

Kan du se potentialerne i at blive leder for en af landets største skoler? Og vil du gerne være en bærende drivkraft på en skole, der balancerer mellem fastholdelsen af lange og stærke traditioner og en kontinuerlig udvikling af fremtidens skole, hvor fagligheden sættes højt og hvor der er plads til alle børn?

Hornslet Skole arbejder med at danne unge mennesker til livet efter folkeskolen. Altid med udgangspunkt i den enkeltes forudsætninger. Skolen er stor og med plads til alle. Plads til at vokse fagligt med visionær undervisning, der rykker på den traditionelle skolegang. Plads til at vokse socialt i fællesskaber og med nære relationer. På Hornslet Skole er der plads til at vokse fra barn til ung i et miljø, hvor alle er lige meget værd. Målet er, at alle elever får gode skoleår med leg, læring og livslange venskaber, så skolen tager afsked med unge mennesker med drømme og mod på fremtiden.

Hornslet Skole søger en ny skoleleder med solid erfaring med driften af en stor skole, med pædagogisk indsigt og med en inkluderende ledelsesstil. Som skoleleder på Hornslet Skole bliver man ikke kun leder af et fagligt stærkt lærerkollegie, men også af et yderst kompetent ledelsesteam, der både kan og vil tage fra sig, når det kommer til at løfte skolen til et endnu højere niveau.

Det kræver en udviklingsorienteret leder, der kan inspirere til og formidle forandringer og skabe følgeskab til skolens pædagogiske og didaktiske retning. En der er modig nok til selv at tage chancer og gå forrest, og som tør støtte op omkring forandringer og formidle ro og stabilitet, selv når forandringerne møder modstand.

Den kommende skoleleder kan derfor drage fordel af:

  • erfaring med ledelse af ledere og ledelse gennem ledere
  • et stærkt strategisk perspektiv på skolens drift
  • evnen til at fastholde et solidt overblik over komplekse udviklingsmuligheder
  • stærke kommunikative kompetencer, både internt på skolen, men også til forældre og erhvervslivet i Hornslet.
  • at have politisk tæft og gennemslagskraft
  • at have indsigt i og erfaring med økonomistyring
  • at være en dygtig koordinator, med erfaring fra at styre komplekse processer og arbejde systematisk og målrettet med skoleårets planlægning
  • evnen til at fastholde ro og stabilitet i en dagligdag, hvor udvikling og forandring er på dagsordenen.

Ansøgning

Søg stillingen på: www.muusmann.com

 

Ansøgningsfrist: Søndag den 14. august 2022.

Kontakt gerne Børn og Læringschef Per Viggo Larsen, Syddjurs Kommune, tlf. 24 48 65 78  eller searchchef Carsten Lysdahl Søgaard, MUUSMANN, tlf. 30 30 28 81.

Tiltrædelse

1. oktober 2022.

Læs mere om stillingen på www.muusmann.com, hvor stillings- og personprofilen kan ses.