Ny udskolingsskole

Skolen vokser og det er derfor besluttet, at der i 2025 skal stå en spritny udskolingsafdeling fra 6.-9. klasse klar til at modtage elever. Den nye udskoling bygges ved og i sammenhæng med Hornslet Hallerne. Hornslet skole forbliver en samlet skole – blot på to matrikler. 0. til 5. årgang, kaldet Basisskolen, skal forblive på Ballesvej. Når udskolingen flytter i 2025, går en proces i gang med om- og tilbygning på Ballesvej-afdelingen, så vi også her fortsat vil have gode og velindrettede ude- såvel som indeområder for Basisskolen.

Ungdomsklubben flytter med til den nye afdeling og juniorklub fra 4.-6. flytter ind på Ballesvej-afdelingen.

Begge afdelinger skal kunne rumme 5 spor/klasser pr. årgang i hele forløbet. For nuværende har skolen tre eller fire klasser pr. årgang. På 1. årgang dog 5 klasser på årgangen. I løbet af de kommende 10 - 15 år forventes elevtallet at stige år for år.

I efteråret 2021 afsluttes en omfattende proces med inddragelse af alle interessenter omkring skolen og herefter skal arkitekterne tegne og regne.

Det er utroligt spændende og det bliver fantastisk, når vi kommer i mål!