Velkommen på Hornslet Skole

EN SKOLE DER SUMMER AF LIV

Læring – trivsel – fællesskab er de tre kerneord på Hornslet Skole.

Med dem byder vi dig velkommen på Hornslet Skole!

Hver dag summer skolen af liv, når 860 børn og unge møder ind for at være sammen om læring i fællesskaber. Som elev kan du forvente en skole som vil dig noget – du kommer for at lære og vi har dygtige undervisere, som vil lære fra sig og lære sammen med dig. Samtidigt kan du forvente, at vi hver dag har fokus på din trivsel. Vi tror på, at du trives, når du lærer og samtidigt er en del af de mange forskellige fællesskaber, som du også vil møde her på skolen.

Vi forventer af dig, at du passer din skole og er indstillet på at bidrage både til din egen læring og trivsel og til fællesskabets trivsel og udvikling.

Som forælder møder du en skole, hvor den gode dialog er udgangspunktet for et godt og tillidsfuldt samarbejde. Som forælder kan du følge dit barns skolearbejde på læringsportalen Min Uddannelse og kontakten med dit barns lærere og skolens ledelse sker i Aula. Du kan forvente at blive informeret løbende via ugebrev fra lærerne samt en række nyhedsbreve fra ledelsen hen over skoleåret.

Vi forventer af dig, at du følger med på Min Uddannelse og at du kommunikerer, når det er relevant i forhold til dit barn.

Skolens ledelsesteam byder velkommen på Hornslet Skole

Venlig Hilsen